• +30 26410 74108-9
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 08:00 - 15:00

Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «Κοινωνικός αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής»

Πραγματοποιείται φέτος για 7η φορά,ο Φοιτητικός Διαγωνισμός «Νίκος Αναλυτής», που σκοπό έχει να αναδείξει καινοτόμες προτάσεις της φοιτητικής κοινότητας προκειμένου να επιταγχυνθούν οι κοινές προσπάθειες των κρατών - μελών της ΕΕ για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί μέχρι το 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. 

Ειδικότερα, ο 7ος κύκλος του Φοιτητικού Διαγωνισμού θα εστιάσει στον κοινωνικό αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, καλώντας για τη συνεισφορά των φοιτητικών ομάδων στην ανάδειξη πιθανών λύσεων και προτάσεων όσων αφορά στην αντιμετώπιση και στο μετριασμό των κοινωνικών συνεπειών της κλιματικής κρίσης.

O διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες φοιτητών/-τριών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποτελούμενες από 3 ή 4 μέλη, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων από όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι φοιτητές/-τριες να βρίσκονταν στο δεύτερο έτος των σπουδών τους και άνω.

Στο πλαίσιο του εν λόγω διαγωνισμού την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 17:00-18:30 θα διεξαχθεί ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας δύο διδακτικών ωρών, όπου εκπρόσωποι του CSR HELLAS θα παρέχουν στους φοιτητές πληροφόρηση σχετικά με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, την επίδοση
της χώρας μέχρι σήμερα και τη σημασία του θέματος στο οποίο εστιάζει ο τρέχων κύκλος του διαγωνισμού.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον 7ο Φοιτητικό Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ: https://csrhellas.org/activities/2022-7os-foititikos-diagonismos/
Προεγγραφή στο διαδικτυακό σεμινάριο
εδώ: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0qcO2oqzgiEtRZV6vLN6_EanLI37KhT5xG