• +30 26410 74108-9
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 08:00 - 15:00

Διαδικασία διαγραφής

Διαδικασία διαγραφών για όσους έχουν εισαχθεί σε άλλα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Με την εγγραφή σας μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής https://eregister.it.minedu.gov.gr, του Υπουργείου εισάγοντας  τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας  στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου, ο επιτυχών που είναι εγγεγραμμένος από προηγούμενο έτος  στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, εφόσον επιθυμεί να διαγραφεί επειδή πέτυχε σε άλλο Τμήμα θα δηλώνει το Τμήμα μας στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένος και θα αιτείται συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της εν λόγω ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής του Υπουργείου ταυτόχρονα τη διαγραφή του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή του στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Ακολούθως για τη λήψη πιστοποιητικού διαγραφής από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων θα πρέπει να ακολουθηθούν τα κάτωθι βήματα:

  1. Θα προβείτε στην ανανέωση εγγραφής σας  μέσω του  ιστότοπου: https://progress.upatras.gr/ του πληροφοριακού συστήματος του Ψηφιακού Άλματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Υπάρχει σχετικό αναλυτικό εγχειρίδιο εντός του πληροφοριακού συστήματος  τις οδηγίες του οποίου θα ακολουθήσετε για να είναι επιτυχής η επανεγγραφή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που ο έλεγχος επανεγγραφής σας είναι επιτυχής, θα σας εμφανιστεί μήνυμα επιτυχίας. Σε περίπτωση που ο έλεγχος επανεγγραφής δεν είναι επιτυχής διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες του εγχειριδίου που θα σας καθοδηγήσουν. Για την ηλεκτρονική επανεγγραφή απαιτείται ο λογαριασμός πρόσβασης (Username-Password, ο οποίος σας έχει δοθεί με την εγγραφή σας στο Τμήμα).
  2. Ακολούθως θα συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση  (ΠΕΡΙ ΟΦΕΙΛΗΣ Η ΜΗ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ κ.λ.π. ) βάζοντας 'Χ' στο αντίστοιχο πεδίο και θα επιστρέψετε ότι έχετε από όλα αυτά στη Γραμματεία του Τμήματος (υπόψη κ. Ανδρικόπουλου, Τηλ: 2641074109). Ταχυδρομική Διεύθυνση: TMHΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,  Γεωργίου Σεφέρη 2, Τ.Κ. 30100, Αγρίνιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: α) Αν είστε κάτοχοι κάρτα σίτισης θα πρέπει να το δηλώσετε στην υπεύθυνη δήλωση και θα ακυρωθεί ηλεκτρονικά από την αρμόδια υπάλληλο την οποία θα ενημερώσουμε εγκαίρως. β)  Αν είστε κάτοχοι ακαδημαϊκής ταυτότητας πέραν της επιστροφής της στη Γραμματεία θα την ακυρώσουμε και στο ηλεκτρονικό σύστημα γ) Η οφειλή βιβλίων δεν αφορά σε συγγράμματα που πήρατε κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας για τις ανάγκες των μαθημάτων, αλλά σε άλλα βιβλία.  

Στην περίπτωση που δεν έχετε καμία οφειλή από τα παραπάνω, μας αποστέλλετε την υπεύθυνη δήλωση με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής σας, συμπληρώνοντας τα πεδία μη οφειλής με 'Χ' στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης, εάν επιθυμεί τη διαγραφή και φοιτητής από μεγαλύτερο έτος θα κάνει όλη την παραπάνω διαδικασία, με εξαίρεση την ανανέωση εγγραφής στο ψηφιακό άλμα. Στο ψηφιακό άλμα είναι εγγεγραμμένοι από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και μετέπειτα.

  1. Ακολούθως όταν λήξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές και μας αποσταλούν οι καταστάσεις των διαγραφέντων και μόνο από το Υπουργείο Παιδείας διότι κατά το τρέχον έτος δεν έχουμε εισακτέους, η Γραμματεία μας θα εκδώσει και θα αποστείλει τα πιστοποιητικά  διαγραφής στο αντίστοιχο Τμήμα που επέτυχε ο  διαγραφέντας από το Τμήμα μας.

Εκ της Γραμματείας

Αγρίνιο 20-9-2020

Υ.Δ._ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ