• +30 26410 74108-9
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 08:00 - 15:00

Φόρμα Υποβολής αιτημάτων οικονομικής ενίσχυσης των Επιστημονικών Φοιτητικών Ομάδων για το Β' ΕΞΑΜΗΝΟ 2021 (Ιούλιος - Δεκέμβριος)

ΠΡΟΣ:  Φοιτητικές Επιστημονικές Ομάδες Πανεπιστημίου Πατρών

 

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Σε συνέχεια της υπ' αριθμ.732/10.11.2020 συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών, βάσει της οποίας εγκρίθηκαν οι νέες διαδικασίες υποβολής και έγκρισης αιτημάτων οικονομικής ενίσχυσης των  Φοιτητικών Επιστημονικών Ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σας ενημερώνουμε ότι οι εκπρόσωποι των Φοιτητικών Επιστημονικών Ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά  αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης για το Β' εξαμήνο 2021 (Ιούλιος - Δεκέμβριος).


Η οικονομική ενίσχυση αφορά στα παρακάτω:

  • Αιτήματα Χρηματοδότησης για την διοργάνωση εκδηλώσεων π.χ. διοργάνωση ημερίδας, σεμιναρίου, ενημερωτικής εκδήλωσης, workshop κ.α. και 
  • Αιτήματα Χρηματοδότησης για Άλλες Δράσεις π.χ. συμμετοχή σε εκδήλωση άλλου φορέα, δαπάνες αναλωσίμων ή μικροεξοπλισμού, πληρωμή συνδρομών κ.α. 

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτημάτων γίνεται εδώ και ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται  η Κυριακή 20η Ιουνίου 2021.


 Διευκρινίζονται τα παρακάτω:
 1) Στην περίπτωση που απαιτείται η χρηματοδότηση περισσότερων της μίας δράσης θα πρέπει να συμπληρωθεί ανάλογος αριθμός αιτημάτων.

 2) Δράσεις που διοργανώνονται από περισσότερες από μία ομάδες, το αίτημα και η ενίσχυση θα επιμερίζεται στη βάση του μέρους της δράσης που αντιστοιχεί σε κάθε ομάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν χρηματοδοτείται διπλά η ίδια δράση.

 

Τμήμα Έρευνας, Καινοτομίας
& Επιχειρηματικότητας

Τηλέφωνο: 2610 99 7892 & 7224
Ηλεκτρ. ταχυδρ. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://researchsupport.upatras.gr/