• +30 26410 74108-9
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 08:00 - 15:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ Summer Workshop ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ Regional Growth Conference 2021

Tο Regional Growth Conference σε συνεργασία με τα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Διοίκησης Τουρισμού, Βιολογίας και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει τριήμερο Summer Workshop το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα, από 3 έως 5 Ιουνίου 2021.

Η θεματολογία του Workshop περιλαμβάνει τη συσχέτιση της προστασίας και διαχείρισης του περιβάλλοντος, του τουρισμού και του αγροδιατροφικού κλάδου με την περιφερειακή ανάπτυξη. Το Summer Workshop είναι σχεδιασμένο ώστε να προσεγγίσει διεπιστημονικά τα παραπάνω θέματα μέσα από διαλέξεις, παρουσιάσεις και ομαδικές εργασίες.

Στο Workshop μπορούν να συμμετάσχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν σε επιστημονικές περιοχές σχετικές με την παραπάνω θεματολογία. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετοχών είναι 40 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές. Σε περίπτωση περισσότερων ενδιαφερόμενων, θα γίνει επιλογή των συμμετεχόντων με βάση τη συνάφεια των σπουδών τους στο αντικείμενο του workshop.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα αλλά και την εγγραφή σας επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://rgc.gr/rgc–edu–activities/

Η φόρμα- αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι έως και τις 16 Μαΐου 2021 είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUSot5VpbIlXPzTgu48mSdjoEld1kEbUb630QYGCxIpN3crw/viewform

Το summer workshop είναι δωρεάν και επιπλέον παρέχονται στους φοιτητές:

  • Δωρεάν μετακίνηση από κεντρικό σημείο της Πάτρας προς την Αchaia Clauss και επιστροφή
  • Δωρεάν σίτιση
  • Δωρεάν coffee breaks
  • Ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους τους συνεδρίου και παρακολούθηση των συνεδριών

Η μοναδική υποχρέωση των συμμετεχόντων φοιτητών είναι η εθελοντική τους συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου τις ώρες που δεν καλύπτονται από το workshop.

Για αυτό το σκοπό θα λάβουν ειδική εκπαίδευση από τον υπεύθυνο του rgc youth community.