Ανακοινώσεις

Εμφάνιση 1-10 από 2027 των αποτελεσμάτων.
Οκτ
13
2019
Ανακοίνωση για τα μαθήματα της κας Μπουραντά

Το μάθημα Επιχειρησιακή Στρατηγική και Πολιτική δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/10 λόγω συμμετοχής της διδάσκουσας σε διεθνές συνέδριο.

Το μάθημα Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/10 λόγω συμμετοχής της διδάσκουσας σε διεθνές συνέδριο.

Εκ μέρους της Διδάσκουσας

Οκτ
13
2019
Ανακοίνωση μαθήματος ' Ανάλυση Τιμών Αγροτικών Προϊόντων"

Το μάθημα «Ανάλυσης Τιμών Αγροτικών Προϊόντων» για την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15-10-2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα 2.

Ο διδάσκων

Αχ. Κοντογεώργος

Επικ. Καθηγητής

Οκτ
11
2019
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος http://eggrafes.upatras.gr θα παραμείνει ενεργή από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίουέως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019προκειμένου οι εγγραφέντες, βάσει των αρχείων του Υπουργείου,  πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών εντός της καθορισμένης προθεσμίας, να συμπληρώσουν τα λοιπά στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

Οκτ
10
2019
ΠΜΣ "Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων MBA" - Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ» (ΜΒΑ Food Business Management) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στις 15-10-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος (Γ. Σεφέρη 2, 30100, Αγρίνιο), η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας του  κ. Βασιλείου Φραγκούλη με τίτλο «Ανάλυση και παρουσίαση σύγχρονων αλγορίθμων για την αποδοτική επίλυση του προβλήματος εύρεσης βέλτιστου ωρολογίου σχολικού προγράμματος». 


Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ» (ΜΒΑ Food Business Management) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στις 15-10-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος (Γ. Σεφέρη 2, 30100, Αγρίνιο), η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας της  κ. Γεωργίας Κολοβού με τίτλο «ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΜΕΤΡΟ 6.1 (ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ) ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΚΑΠ». 

 

Εκ μέρους των Τριμελών Εξεταστικων Επιτροπών

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Γρ. Μπεληγιάννης

Αν. Καθηγητής

Οκτ
10
2019
Ανακοίνωση 1ου έτους: Έναρξη Εργαστηρίου "Γενική Χημεία" και Τμήμα Εργαστηρίου

Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

Επισυναπτόμενα Αρχεία

Οκτ
09
2019
Σύμβουλοι Καθηγητές

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος ότι οι Σύμβουλοι Καθηγητές κάθε έτους, όπως έχουν οριστεί από τη Συνέλευση του Τμήματος, είναι οι εξής:

Οι φοιτητές κάθε έτους μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς για οποιοδήπτε θέμα σχετικό με το έτος τους.

Οκτ
09
2019
Αναβολή μαθήματος "Γενική Χρηματοοικονομική Λογιστική"

Το μάθημα Γενική Χρηματοοικονομική Λογιστική της 9ης Οκτωβρίου αναβάλλεται λόγω ασθενείας του διδάσκοντα και θα αναπληρωθεί σε συννενόηση με τους φοιτητές.

Ο Διδάσκων

Δ. Δαπόντας

Οκτ
08
2019
ΠΜΣ "Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων MBA" - Παρουσίαση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ» (ΜΒΑ Food Business Management) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στις 11-10-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος (Γ. Σεφέρη 2, 30100, Αγρίνιο), η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας του κ. Διονύσιου Χούτα με τίτλο «Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ BIG DATA ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ».

Εκ μέρους της Τριμελούς Εξεταστικής Επιτροπής

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Γρ. Μπεληγιάννης

Αν. Καθηγητής

Οκτ
08
2019
Ανακοίνωση μαθήματος 'Μικροοικονομία"

Το μάθημα «Μικροοικονομία» για αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08-10-2019, ώρα 15:00 στην αίθουσα 7.

Οι διδάσκοντες

Οκτ
08
2019
ΠΡΟΣΟΧΗ: Έναρξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2019-20 και ΝΕΟ ωρολόγιο πρόγραμμα

Οι Θεωρίες των μαθημάτων έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Για την έναρξη των Εργαστηρίων θα ειδοποιηθείτε από του υπεύθυνους των Εργαστηρίων με νεώτερες ανακοινώσεις.

Τα μαθήματα που διδάσκονται από "Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού" έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.